dimecres, 21 de setembre del 2011

I la roda segueix rodant.


Ahir, quan ja fa més de cent dies que el cul d’en Bauzá encalenteix la cadira presidencial, aquest home va dir que “el gobierno no puede crear puestos de trabajo”. Bon refotre! Ara ens vens amb aquestes? Això no és el que deies a la campanya electoral.
Si la gent no tingués la memòria anestesiada pel futbol i els anuncis televisius es recordaria que el PP en els seus discursos electorals prometia que si ells guanyaven les eleccions, tots podríem fermar els cans amb llonganisses, perquè ells sí sabien com sortir d’aquesta crisi.
La crisi segueix i el túnel es presenta cada cop més llarg i més fosc. Ara en Bauzá diu que ells crearan el marc adequat per a que la iniciativa privada, els emprenedors, puguin generar llocs de feina. Aquesta cançó ja l’hem sentida altres vegades, i en coneixem la lletra i la música. Significa afavorir els amics per tal que puguin fer-ne de les seves a l’aixopluc de la legalitat; és a dir: més ciment, més totxo i més onades de mà d’obra sense qualificar (també sabem que aquests “emprenedors” tenen el costum de contractar gent de fora per a les seves obres perquè surt a més bon preu que la d’aquí). Una mà d’obra que, un cop acabat el “negoci”, i després de destruir el poc que queda del nostre territori, es quedarà per aquí, i l’haurem d’ajudar amb els nostres serveis socials i acollir als nostres hospitals i a les nostres escoles, i que, al mateix temps, suposa una gran font de vots per aquells mateixos que els exploten.
I la roda segueix rodant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada